Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Clipper -tee Earl grey

Pakkaus sisältää 20 teepussia.


Clipper on johtava luomu Reilun kaupan teen, yrttiteen ja kaakaojuomien toimittaja maailmanlaajuisesti.

Clipperin perustajat Mike ja Lorraine Brehme aloittivat teen tuonnin kahdella laatikollisella Single Estate – yhden tilan Assam teetä. Tämän laatuista teetä ei ollut yleisesti saatavilla joten siitä tuli hyvin suosittua. Clipper on ollut alusta asti erilainen teeyhtiö. Mike oli ollut jo ennen Clipperin perustamista teebisneksessä ja nähnyt sen heikkoidet, muun muassa lapsityövoiman käytön. Clipperin perusajatus on ollut alusta lähtien toimia päinvastoin ja vuonna 1994 todisteeksi saatiin ensimmäinen Reilun kaupan sertifikaatti.

Clipper on pioneeri omalla alallaan, se on tuonut markkinoille: Alkuperäisen Reilun kaupan teen. ensimmäisen Luomu Freeze-Dried pikakahvin ja ensimmäisen luomu kaakaojuoman. Clipper on tänä päivänä Brittein saarten suurin luomu vihreän teen valmistaja.

Lisää: www.clipper-teas.com

hedelmä & aronia

Hibiskus (45,5%), ruusunmarja (17,5%), lakritsinjuuri, nokkonen, aroniamarja (5%), luonnollinen aromi, ananas, vadelma (1%), mansikka (1%).

omena & inkivääri

Ruusunmarja, rooibos, nokkonen, inkivääri 14%, lakritsinjuuri, hibiskus, omena 3%, ananas.

valkoinen tee, appelsiini

Valkoinen tee, luonnollinen appelsiinimaku (5 %), appelsiininkuori (1 %).

valkoinen tee, vanilja

Valkoinen tee, luonnollisia makuaineita, vanilja (1%).

vihreä tee, manuka hunaja

Vihreä tee, luonnollinen makuaine, kuivattu manukahunajarae 4,4% (maissitärkkelys, manukahunaja 23%, hapettumisen estoaine askorbiinihappo).

Hinta alk.4.50 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Earl grey 50pss4.50 €2 kpl