Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Saksanpähkinä

Irtomyyntituote, pakataan paperipusseihin, Moldova

Saksanpähkinä:

- Tämä jalopähkinkasveihin kuuluva pähkinäpuu (Juglans regia), jota meillä siis  myydään saksanpähkinä nimellä. Itse saksanpähkinä joka siis on valikoimisamme on pähkinäpuun hedelmä, eli 4-5 cm halkaisijaltaan oleva luumarja, jonka sisällä siemen on, joka on siis syötävä osa.

Kypsiä pähkinöitä nautitaan aivan sellaisenaan tai niillä voidaan lisätä makua ja koostumusta eri ruokiin, esim. suklaaseen, jäätelöön, kastikkeisiin ja lisäksi se sopii erinomaisesti broileri- ja äyriäisruokien kanssa sekä myös salaateissa ja glögissä. Saksanpähkinöistä on mahdollista puristaa myös saksanpähkinäöljyä. Pähkinät sisältävät nimittäin paljon öljyä sekä A- ja B-vitamiineja. Tuoreena pähkinän päällä on vihreä ohut kuori, jossa on kivennäisaineita, jo mainittua öljyä, karvasaineita ja C-vitamiinia sekä kahvi-, omena-, sitruuna- ja oksaalihappoa.

Kiinassa ja kiinalaisessa lääkinnässä saksanpähkinään on luotettu jo pidempäänkin. Sen uskotaan olevan avuksi mm. hoidettaessa astmaa, noidannuolta, beriberi-tautia, impotenssia ja ummetusta. Intialaisen lääketieteen puolella sitä käytetään  reumavaivoihin, ja pähkinöiden öljyä matoihin.

Hinta alk.6.65 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Saksanpähkinä /250g6.65 € Tilattavissa
Saksanpähkinä /500g12.75 € Tilattavissa
Saksanpähkinä /1kg24.90 € Tilattavissa